Visita històrica guiada

Els organitzadors de la Cimera d’Associacions d’Agències de Viatges estan encantats d’oferir una visita guiada de València on els delegats poden aprendre sobre la història i cultura de la ciutat.

VALÈNCIA CITY TOUR

Dates: Dimecres 1 de novembre

Disponibilitat: 01/11/2017 de 16:00 a 18:30 hrs. – 03/11/2017 de 17:00 a 19:30 hrs

València és una de les ciutats més dinàmiques d’Europa i una destinació turística fascinant on història, tradició i modernitat poden gaudir-se per igual. Restes romanes i arquitectura gòtica compartixen espai amb joies del modernisme i edificis futuristes, a una única ciutat plena de sorpreses.

La Seu alberga el Sant Grial -l’únic amb el reconeixement del Vaticà – I els magnífics frescos de l’esglèsia Sant Nicolau que han sigut comparats als de la Capella Sistina. El centre històric de la ciutat compta amb altres tresors tals com la Llotja, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que ens recorda el paper predominant de València en la Edat Mitjana.

A més de l’àmplia varietat de monuments històrics i museus, València oferix una gran varietat de platges, una moderna Marina i molt més. El pulmó verd de la ciutat és l’antic llit del riu Tùria, ara reconvertit en nou quilómetres de jardí atravessant tota la ciutat, amb una oferta indiscutible d’instal.lacions d’oci I d’esports amb l’espectacular Ciutat de les Arts I les Ciències. El Parc Natural de l’Albufera, situat al sud de la ciutat, és un refugi d’aus, i el lloc de naixement del nostre plat més internacional, la paella.

Aquesta visita guiada és la introducció perfecta per a conéixer tot allò que València pot oferir.

Els punts destacats del tour inclouen:

 

Plaça de la Mare de Déu i conjunt catedralici

21 segles d’història en el cor de la ciutat, on trobaràs tresors patrimonials de diferents estils arquitectònics com la Plaça de l’Almoina, el Palau de la Generalitat, la Basílica de la Mar de Déu o la labor que cada dijous a les 12 del migdia, s’exercix en el Tribunal de las Aigües, reconegut per la UNESCO Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

 

Llotja de la Seda i Mercat Central

Un dels edificis més representatius del gòtic civil a Europa, declarat per la UNESCO Patrimoni Històric de la Humanitat. Contempla la seua fatxada de pedra amb escultures i gàrgoles junt amb les perfectes proporcions de les seues porte s i finestres. El Mercat Central es un dels majors mercats d’Europa, ubicat en l’interior d’una joia de l’arquitectura premodernista. Sent les olors de l’horta, paladeja els productes mediterranis i disfruta de la gastronomia de la terra.

 

Barri del Carme i els seus palaus

Aquest barri de la ciutat ha crescut entre dos murs: el islàmic i el Cristià. Un passeig a través dels seus carreróns laberintics amb edificis medievals que transporten fins un altra època histórica.

 

L’església de Sant Nicolau de Bari i Sant Pere Màrtir ha sigut recentment restaurada, eixint a la llum una mostra pictòrica que els experts han denominat com la ‘Capella Sixtina’ valenciana. És una de les primeres dotze parròquies cristianes de la ciutat de València després de la reconquista de Jaume I en 1238.

El Palau del Marqués de Dos Aigües és l’edifici més representatiu del barroc a Espanya, les seues parets alberguen el Museu Nacional de la Ceràmica, amb peces úniques que daten des de la prehistòria fins a Picasso. A més, en el seu interior es pot observar com vivia una família noble valenciana en el segle XVIII Palacio del Marqués de Dos Aguas.

Caminant cap a la zona modernista de la ciutat, l’Ajuntament integra dos construccions d’època i estil ben diferenciats: la Casa d’Ensenyança i la fatxada principal. Declarat monument historicoartístic de caràcter nacional gràcies a la riquesa dels documents de l’Arxiu i Museu Històric Municipal.

 

 

L’ Estació del Nord és un edifici modernista i actual estació de ferrocarril de la ciutat. La inspiració de la seua fatxada en l’agricultura valenciana i les referències de la ciutat, et situaran entre la modernitat i la tradició, entre el local i el cosmopolita.

 

El Mercat de Colom és un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat declarat Monument Nacional. Hui, rehabilitat i concebut com a espai lúdic i cultural amb les seues botigues, restaurants i cafeteries.