Inscriu-te en la Cimera

4a Cimera d'Associacions d'Agències de Viatges

CEAV organitza la 4a Cimera d'Associacions d'Agències de Viatges, de l'1 al 3 de novembre del 2017, on més de 200 participants vinguts de totes les parts del món intercanviarem experiències i inquietuds i dialogarem sobre punts fonamentals de la nostra indústria.

PROGRAMA

València, de l'1 al 3 de novembre 2017

Seu: Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències. (Av. del Professor López Piñero núm. 7 – GPS: 39º 27' 23'' N, 0º 21' 10” W)

Dirk Glaesser (ponent i moderador)

Director for Sustainable Development of Tourism Department at the World Tourism Organization (UNWTO)

Antonio López de Ávila (ponent i moderador)

Director of the Tourism Innovation Initiative, IE University & Special Advisor on Innovation and Technology to the Secretary General of the UNWTO

Mark Meader (ponent i moderador)

Senior Vice President of Marketing, Industry Affairs & Education of ASTA - American Society of Travel Agents

(Marina de València, Moll de la Duana s/n – GPS 39º 27' 40.5648'' n, 0º 19' 27.1452'' W)

Seu: Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències. (Av. del Professor López Piñero núm. 7 – GPS: 39º 27' 23'' N, 0º 21' 10” W)

Otto de Vries

Chairman of WTAAA (World Travel Agents Associations Alliance)

INSCRIPCIÓ

Registra't abans del 20 d'octubre del 2017

*Prèvia invitació de CEAV

LLOC DE TROBADA

Situat al cor del Museu de les Ciències Príncep Felipe, aquest espectacular auditori és la ubicació idònia per a la realització de conferències, congressos, presentacions, o qualsevol tipus de reunió

Ciutat de les Arts i les Ciències a l'Auditori Santiago Grisolía

Direcció

Avda. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina) nº 7
46013 Valencia.
39º 27' 23'' N, 0º 21' 10'' W

més informació

Allotjament

Transport

La informació addicional sobre el transport estarà disponible en breu.

CIUTAT DE VALÈNCIA

València és un dels destins més vibrants d’Europa. Amb una ubicació privilegiada junt amb el mar Mediterrani, oferix la combinació perfecta de bon temps i platges, un increïble patrimoni històric i arquitectura moderna, moltes opcions per anar de compres i una àmplia varietat de restaurants i bars per disfrutar de la gastronomia valenciana o ballar tota la nit.

El centre històric de la ciutat és un compendi de monuments de les civilitzacions romanes, àrabs i cristianes que van habitar València. La Catedral, la Llotja de la Seda (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), el Mercat Central o el de Colom, l’Estació del Nord i el Barri del Carme són les visites imprescindibles. A l’interior de la Catedral, la Capella del Sant Calze custòdia la copa que va utilitzar Jesús en l’Últim Sopar.

Un passeig a peu o amb bici per l’antic llit del riu Túria, hui convertit en un immens jardí de huit quilòmetres, és també un bon pla a l’aire lliure per a orientar-se, perquè el recorregut creua d’oest a est la ciutat, des del zoològic Bioparc fins al complex arquitectònic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de Calatrava. Allí es troba el famós aquari de la ciutat, l’Oceanogràfic, el parc marí més gran d’Europa.

El recorregut continuaria amb les platges de la ciutat, 20 quilòmetres d’arena fina i accés lliure que completen el seu atractiu amb el nou Marina Beach Club. Els amants de la naturalesa poden completar la seua escapada amb una visita a L’Albufera, un parc natural ideal per al birdwatching, un passeig amb barca o un recorregut per les múltiples sendes que recorren els camps d’arròs i les platges salvatges d’El Saler.

Qui ve a València no pot tornar a casa sense tastar la famosa paella valenciana o qualsevol altra de les versions de plats amb arròs que tan presents estan en la gastronomia valenciana. Les tapes com l’esgarraet, calamars o clòtxines completen l’oferta més tradicional i se sumen a altres propostes més innovadores dels restaurants de la ciutat, que ja reunixen quatre establiments amb estrela Michelin.

Què veure?

Què fer?

Guia Turística