Benvinguda

Rafael Gallec Nadal

President de CEAV

2017 serà l’any en què se celebre la 4a Cimera d’Associacions d’Agències de Viatges. Aquest esdeveniment va nàixer en 2013 amb vocació de convertir-se en fòrum mundial d’intercanvi d’experiències i problemàtiques a què ens enfrontem les Agències de Viatges i les Associacions que ens representen.

Celebrades ja tres edicions, totes elles exitoses tant per l’important nombre d’assistents i elevat nivell de representativitat dels mateixos, com pel contingut i aportació de valor de les sessions de treball, podem afirmar que la Cimera s’ha convertit en cita obligada dels principals referents del nostre sector, tant a nivell nacional com internacional.

En aquest context, CEAV assumix el repte de celebrar la 4a Cimera d’Associacions d’Agències de Viatges, que se celebrarà a València (Espanya) de l’1 al 3 de novembre del 2017, comptant amb el total suport i recolzament de les autoritats turístiques autonòmiques, provincials i locals: Agència Valenciana de Turisme, Diputació Provincial de València i Turisme València; les quals s’estan bolcant en l’organització de la trobada; com tenim la certesa faran amb l’acollida i atenció als assistents durant els dies de celebració de la mateixa.

Els pròxims mesos seran d’ardu treball per a tot l’equip CEAV, junt amb les autoritats turístiques valencianes, a fi de garantir l’èxit de la Cimera tant a nivell de continguts com operatiu; Per a aportar valor als assistents però al mateix temps permetre’ls descobrir una de les destinacions turístiques d’Espanya que més està creixent, com a conseqüència –sense cap dubte- dels seus enormes atractius, de l’amplitud de la seua oferta, del seu excel·lent clima i de la calidesa de les seues gents.

Ens veiem a València al novembre.

Francesc Colomer

Secretari Autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme

Com a responsable del Turisme de la Comunitat Valenciana em satisfà donar-vos la benvinguda a aquesta Cimera Mundial de Presidents d’Associacions d’Agències de Viatges, que organitza la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges i que, en aquesta 4a edició, se celebra a València.

El mercat turístic nacional i internacional, cada vegada més competitiu i divers, requerix que els destins asseguren una resposta àgil a les canviants exigències de la demanda. Romandre quiets enmig d’un canvi permanent únicament podria portar-nos al fracàs. En aquest sentit, la contínua activitat de les Agències de Viatges ens ajuda a consolidar l’actual posicionament competitiu de la Comunitat Valenciana com a destinació turística de primer ordre, com un territori plural i divers, fèrtil en espais d’interior i paisatges mediterranis, que conjuga perfectament atractius nuclis urbans i zones rurals amb la nostra magnífica costa. Per això, és un plaer rebre-vos en la nostra terra.

La Comunitat Valenciana compta amb un total de 1.278 agències de viatge, de les quals el 56% es concentra a la província de València, unes 723, i d’elles 353 estan a la ciutat de València, el que ens mostra el nivell de rellevància d’aquest tipus d’empresa turística, que ha sabut evolucionar per adaptar-se a les noves tecnologies i a les noves exigències dels viatgers alhora que ha crescut en nombre d’establiments en l’últim any.

Des de l’Agència Valenciana del Turisme vull traslladar al sector de les Agències de Viatges el compromís i la voluntat de la Generalitat de treballar junts per a recolzar la vostra activitat amb una completa col·laboració en tots els àmbits. Sou vosaltres, les Agències de Viatges, les que podeu ajudar-nos a alçar la imatge de la nostra reputació i aconseguir un bon posicionament, ben merescut, en els mercats tant nacionals com internacionals.

Estic convençut que ens espera un llarg recorregut junts, amb ambiciosos reptes i amb la il·lusió de treballar per i per a un sector, com és el turístic, que tants beneficis aporta a la Comunitat Valenciana i a tot el país. Per això desitge que aquesta 4a Cimera ens aporte unes importants conclusions que ens permeten continuar avançant en la bona direcció.

Finalitze reiterant el meu agraïment per triar València per a aquesta reunió i permetre’ns mostrar-vos en primera persona com és el turisme en la Comunitat i especialment, com és el turisme en aquesta meravellosa ciutat.

Pilar Moncho

Diputada de Turisme
Diputació de València

València és sinònim de bon amfitrió. No en va, la ciutat ha sigut designada com a seu de multitud d’esdeveniments i projectes que enriqueixen el nostre present turístic i simbolitzen el futur del sector. En aquest sentit, vull traslladar el meu més sincer agraïment a la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) per confiar en el nostre territori per a celebrar el pròxim mes de novembre la trobada professional que reunirà els principals prescriptores turístics del món, el IV Summit of Travel Agencies Association.

 

Com a diputada de Turisme de la Diputació de València, vull destacar que és una oportunitat fantàstica per a dir-li al món que els valencians i les valencianes no solament som bons amfitrions sinó que també som capaços de liderar noves maneres de gestionar el sector turístic combinant el públic i el privat atenent a la racionalització i optimització de recursos.

 

Les agències de viatges són un agent rellevant en el sector que, conscients de les noves realitats turístiques, han apostat per obrir noves plataformes de comercialització per a donar resposta a les noves demandes socials. Des del Patronat de Turisme de la Diputació de València, veiem amb bons ulls l’evolució de les tradicionals fórmules de comercialització perquè també hem impulsat una nova manera de treballar. Estem en un autèntic punt d’inflexió que marcarà l’èxit d’un sector que ha de pensar i actuar amb les noves eines i sinèrgies que proporcionen les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Per açò, seguirem amb la premissa que junts sumem més, una màxima que no solament inspira el nostre dia a dia de col·laboració i coordinació institucional plena, a tots els nivells, amb l’Agència Valenciana del Turisme i amb la Fundació Turisme València, sinó que també guia el nostre treball diari amb empreses i ciutadans en benefici de la competitivitat turística dels nostres municipis.

Sandra Gómez

Primera Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València.
Presidenta de la Fundació Turisme València.

És un privilegi per a València acollir la 4a Cimera d’Associacions d’Agències de Viatges, i poder rebre en la nostra ciutat els presidents de les Agències de Viatges a nivell mundial, així com els principals representants del sector. Una oportunitat per, a més de debatre sobre els reptes a què s’enfronta la indústria, disfrutar d’aquesta acollidora i dinàmica ciutat i descobrir la nostra cultura, costum, tradició i gastronomia.

El sector de les agències de viatges és un enllaç fonamental en l’activitat turística. Es tracta del principal comercialitzador i el seu paper és essencial en l’assessorament turístic, així com en la satisfacció dels viatgers tant si es viatja per motius professionals, personals o d’oci.

Les institucions valencianes acompanyem a CEAV i col·laborem en aquesta trobada mundial, perquè trobem en vosaltres aliats clau per a la gestió turística competitiva, rendible i sostenible. Vos animem a recolzar i participar en aquesta iniciativa de diàleg, debat, intercanvi d’idees i enteniment empresarial.

Des de l’Ajuntament de València i la Fundació Turisme València, entitat que tinc l’honor de presidir, ens posem a la vostra disposició. Esperem que, de la mateixa manera que les anteriors edicions, aquesta 4a Cimera d’Associacions d’Agències de Viatges que tindrà lloc a València resulte un rotund èxit i la seua estància en la nostra ciutat siga inoblidable.

Vos esperem,